KRACHTIGE ALLES-IN-EEN-AANPAK

Onze specialisten vertegenwoordigen een sterk staaltje vakmanschap. Ze staan je bij met hun kennis en ervaring. Alles onder één dak: van de eerste brainstorm tot en met de oplevering van het verlaagde plafond.

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 055-737 0126

ONS TALENT, JOUW PROJECT

‘Afspraak is afspraak’, daar staan wij voor! Ons team staat met passie en enthousiasme voor je klaar. Hierbij heb jij als klant één aanspreekpunt, maar nemen wij intern wel de details met elkaar door zodat het project nooit stil komt te liggen. We denken graag met je mee over mogelijke oplossingen, maar het blijft jouw project: jij bepaalt!

SAMENWERKEN MET EEN
ERKENDE PROFESSIONAL

Als onderdeel van WijVerbouwenHuizen B.V. is Plafondgarant.nl een erkende professional op het gebied van plafondverlaging. We geven graag advies en gaan op zoek naar innovatieve oplossingen, maar jouw project blijft echt jouw project. Je bepaalt zelf de vorm, het materiaal en de eventuele verlichting. We houden van aanpakken, niet van onduidelijke afspraken en onnodige kosten achteraf!

Netjes gewerkt en kwaliteit geleverd!

Door de corona moesten zowel mijn vrouw als ik zo goed als altijd thuis werken, we kwamen hierdoor direct ruimte te kort. Het plan was om de zolder op te delen in kantoor, slaap en toiletruimte. Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen en wat zijn we daar blij mee!! De vooraf besproken planning werd gehaald, er werd netjes gewerkt en het belangrijkste: er wordt kwaliteit geleverd.

Opdrachtgever Amstelveen

Binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen voor een verlaagd plafond in de woonkamer om kabels weg te werken. Dit was binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd door het team. We waren zo tevreden dat de mannen ook een plafond in de badkamer hebben gemaakt + een cine wall (voorzetwand met nissen).

Opdrachtgever Muiden

Strak geregeld!

Wij zijn erg blij met de diensten die WijVerbouwenHuizen B.V. bij ons heeft geleverd. Wij zagen het als een grote klus waar veel kon misgaan. Maar zowel de voorbereiding als de uitvoering was strak geregeld door het team zodat wij stressloos een gaaf huis hebben gekregen. Mannen bedankt voor het werk!

Opdrachtgever Eindhoven

Betrouwbare partij

Betrouwbare partij, levert goed werk. Bij ons in 3 dagen verlaagd plafond gemaakt inclusief electra voor spotjes.

Opdrachtgever Arnhem

Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor het verlagen en en stucen van mijn plafond. Later kwam ik erachter dat eigenlijk mijn trapkast ook gestuct moest worden. Dit was in overleg ook geen enkel probleem. Bedrijf komt duidelijk afspraken na. Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Opdrachtgever Zevenaar

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Overweeg je een verlaagd plafond? Wil je meer informatie of persoonlijk advies op maat? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze adviseur. Hierin zetten we alle wensen op papier en geven een demonstratie van onze producten.