Een koof met led spotjes

Een koof is een afwerking waarbij aan de zijkant van het plafond een opstaande rand wordt gemaakt. Wij bieden de mogelijkheid om bij het verlagen van het plafond, een koof met led spotjes te plaatsen. Volledig op maat gemaakt en met onbegrensde mogelijkheden in vorm, materiaal en verlichting! Schuif aan bij onze adviseur om samen een uniek en eigentijds plafond te realiseren.

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 055-737 0126

Maatwerk plafondafwerkingen

Met diverse mogelijkheden in vorm, kleur, materiaal, lijnenspel en verlichting kunnen wij elk plafond ombouwen naar iets unieks. Zo zijn er ledstrips in tal van kleuren en kies je uit verschillende afwerkingen voor inbouwspots. Een koof met spotjes kan zowel in nieuwbouw, als in bestaande bouw worden gerealiseerd.

 • Een uniek en eigentijds plafond
 • Maatwerk advies en een persoonlijk lichtplan
 • Ruime keuze in vorm, kleur, materiaal en verlichting
 • Demonstratie van onze producten mogelijk

Persoonlijk advies over een koof met spotjes

Plafondgarant.nl staat je tijdens het complete traject bij: van het eerste kennismakingsgesprek, waarbij we jouw wensen op papier zetten, tot en met de realisatie. We helpen graag met idee├źn en voorbeelden en adviseren je over het type, de materiaalkeuze en de afwerking van een koof met spotjes. Bij de eerste kennismaking geven we een demonstratie van onze producten.

Een prijsindicatie

De prijs van een koof met spotjes is o.a. afhankelijk van de afmeting, het materiaal en de keuze in afwerkingen. Voor de zakelijke markt hanteren wij een speciaal tarief en korting bij grote afname. Gebruik onderstaande rekentool voor een prijsindicatie, of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag met advies op maat!

Netjes gewerkt en kwaliteit geleverd!

Door de corona moesten zowel mijn vrouw als ik zo goed als altijd thuis werken, we kwamen hierdoor direct ruimte te kort. Het plan was om de zolder op te delen in kantoor, slaap en toiletruimte. Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen en wat zijn we daar blij mee!! De vooraf besproken planning werd gehaald, er werd netjes gewerkt en het belangrijkste: er wordt kwaliteit geleverd.

Opdrachtgever Amstelveen

Binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen voor een verlaagd plafond in de woonkamer om kabels weg te werken. Dit was binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd door het team. We waren zo tevreden dat de mannen ook een plafond in de badkamer hebben gemaakt + een cine wall (voorzetwand met nissen).

Opdrachtgever Muiden

Strak geregeld!

Wij zijn erg blij met de diensten die WijVerbouwenHuizen B.V. bij ons heeft geleverd. Wij zagen het als een grote klus waar veel kon misgaan. Maar zowel de voorbereiding als de uitvoering was strak geregeld door het team zodat wij stressloos een gaaf huis hebben gekregen. Mannen bedankt voor het werk!

Opdrachtgever Eindhoven

Betrouwbare partij

Betrouwbare partij, levert goed werk. Bij ons in 3 dagen verlaagd plafond gemaakt inclusief electra voor spotjes.

Opdrachtgever Arnhem

Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor het verlagen en en stucen van mijn plafond. Later kwam ik erachter dat eigenlijk mijn trapkast ook gestuct moest worden. Dit was in overleg ook geen enkel probleem. Bedrijf komt duidelijk afspraken na. Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Opdrachtgever Zevenaar

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Overweeg je een verlaagd plafond? Wil je meer informatie of persoonlijk advies op maat? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze adviseur. Hierin zetten we alle wensen op papier en geven een demonstratie van onze producten.

Veelgestelde vragen

 • Welke kleuren zijn mogelijk bij ledstrips en kun je ze ook dimmen?

  RGB ledstrips zijn multicolor strips. Met de drie basiskleuren kun je alle mogelijke kleuren maken, inclusief wit. Om een RGB ledstrip te bedienen heb je een controller (meestal met afstandsbediening) nodig om van kleur te veranderen, aan en uit te schakelen, te dimmen, zelf kleuren samen te stellen of een programma te kiezen.

 • Hoe wordt het plafond afgewerkt?

  Het plafond wordt door onze professionele stukadoors afgewerkt en naadloos en strak opgeleverd. Laten schilderen kan ook.

 • Kunnen jullie ook de verlichting leveren en monteren?

  Wij kunnen de verlichting niet alleen leveren, maar ook adviseren over de juiste verlichting. We geven graag een demonstratie van onze ledspots en stellen graag een persoonlijk lichtplan voor je op.

 • Wat voor ontwerp kan ik kiezen met een koof?

  Van dik tot dun, groot tot klein, met of zonder verlichting. Met een koof zijn er een heleboel mogelijkheden. Plan een gesprek met onze adviseur om de mogelijkheden te bespreken.