Een verlaagd plafond in de woonkamer

De woonkamer is de belangrijkste ruimte in huis, sfeerbepalend voor de rest van het interieur. Een verlaagd plafond in de woonkamer geeft extra dimensie en maakt het mogelijk om beter te isoleren en spots en speakers in te bouwen. Wat zijn de mogelijkheden in kleur en afwerking? En wat is de prijs van een verlaagd plafond in de woonkamer? Onze adviseurs geven je graag advies dat aansluit op jouw woonwensen!

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 055-737 0126

Een verlaagd plafond met lichtplan op maat

Door de vele mogelijkheden in kleur, afwerking en sierlijsten kun je een verlaagd plafond in de woonkamer helemaal afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Wij kunnen ook een lichtplan op maat voor je maken. Hierin werken we uit hoe de lichtinval in verschillende delen van de kamer is en voor welke kleur, welk type en welke afwerking je kiest. Er zijn inbouwspotjes en ledstrips maar er is veel meer zoals plafonnières, hanglampen etc.

  • Meer dimensie in de woonkamer, sfeerverhogend
  • Betere isolatie
  • Een betere akoestiek in huis
  • De mogelijkheid om spots en speakers in te bouwen

Een verlaagd plafond in de woonkamer isoleren

Een verlaagd plafond in de woonkamer is ook de perfecte oplossing voor wie zijn huis goed wil isoleren of een betere akoestiek wil binnen. In het aangebouwde deel kan extra isolatie worden aangebracht. Naast spotjes, kunnen ook speakers worden ingebouwd in het plafond. Veel mensen kiezen ervoor om dit direct te doen.

De prijs van een verlaagd plafond in de woonkamer

De prijs van een verlaagd plafond in de woonkamer is o.a. afhankelijk van de afmetingen en van de afwerkingen waar jij voor kiest. Wil je en prijsindicatie, meer weten of meteen aanschuiven voor het eerste ontwerp? Plan een afspraak in met onze adviseur, hij voorziet je graag van persoonlijk advies. In het eerste gesprek kunnen wij je ook adviseren over de verlichting en een kleine demonstratie geven van onze spots.

Netjes gewerkt en kwaliteit geleverd!

Door de corona moesten zowel mijn vrouw als ik zo goed als altijd thuis werken, we kwamen hierdoor direct ruimte te kort. Het plan was om de zolder op te delen in kantoor, slaap en toiletruimte. Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen en wat zijn we daar blij mee!! De vooraf besproken planning werd gehaald, er werd netjes gewerkt en het belangrijkste: er wordt kwaliteit geleverd.

Opdrachtgever Amstelveen

Binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen voor een verlaagd plafond in de woonkamer om kabels weg te werken. Dit was binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd door het team. We waren zo tevreden dat de mannen ook een plafond in de badkamer hebben gemaakt + een cine wall (voorzetwand met nissen).

Opdrachtgever Muiden

Strak geregeld!

Wij zijn erg blij met de diensten die WijVerbouwenHuizen B.V. bij ons heeft geleverd. Wij zagen het als een grote klus waar veel kon misgaan. Maar zowel de voorbereiding als de uitvoering was strak geregeld door het team zodat wij stressloos een gaaf huis hebben gekregen. Mannen bedankt voor het werk!

Opdrachtgever Eindhoven

Betrouwbare partij

Betrouwbare partij, levert goed werk. Bij ons in 3 dagen verlaagd plafond gemaakt inclusief electra voor spotjes.

Opdrachtgever Arnhem

Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor het verlagen en en stucen van mijn plafond. Later kwam ik erachter dat eigenlijk mijn trapkast ook gestuct moest worden. Dit was in overleg ook geen enkel probleem. Bedrijf komt duidelijk afspraken na. Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Opdrachtgever Zevenaar

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Overweeg je een verlaagd plafond? Wil je meer informatie of persoonlijk advies op maat? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze adviseur. Hierin zetten we alle wensen op papier en geven een demonstratie van onze producten.

Veelgestelde vragen