Prijzen en kosten van een verlaagd plafond

Steeds meer Nederlanders kiezen er bij een verhuizing of verbouwing voor om het plafond te verlagen. Om binnen het bouwbudget te blijven, is het verstandig om de kosten van een verlaagd plafond vooraf goed in kaart te brengen. Wat ben je gemiddeld kwijt per vierkante meter? Wat is de prijs van een verlaagd plafond voor de zakelijke markt? En zijn er extra kostenposten? Een overzicht van de prijzen en kosten van een verlaagd plafond.

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 055-737 0126

De voordelen van een verlaagd plafond

Eén van de grote voordelen van een verlaagd plafond is de mogelijkheid om spotjes en ledstrips in te bouwen, of speakers. In de badkamer en keuken wordt de plafondverlaging vaak ook gebruikt om het afzuig- of ventilatiesysteem in weg te werken. Een andere reden waarom de voordelen opwegen tegen prijzen en kosten van een verlaagd plafond, is de isolatie. In de verlaging kan extra isolatiemateriaal worden aangebracht, dit zorgt voor betere bescherming. Er zijn diverse mogelijkheden in vorm, kleur, materiaal en verlichting.

 • Prijsindicatie binnen 48 uur
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Advies op maat

Vraag een prijs indicatie

De prijzen en kosten van een verlaagd plafond zijn onder anderen afhankelijk van je persoonlijke wensen en voorkeuren. Graag maken we een prijsindicatie op basis van het aantal vierkante meters. Wil je liever persoonlijk advies of een kennismakingsgesprek plannen met onze adviseur? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag met advies op maat!  Verlaagd plafond prijzen per m2

  Om een betere indicatie te geven van de prijzen en kosten van een verlaagd plafond, hebben we een overzicht gemaakt met de prijs per m2. Deze kosten voor een verlaagd plafond gelden op alle ruimtes in een woning: in de woonkamer, keuken, badkamer en op zolder. Wij installeren ook plafonds in bedrijfspanden. Voor de zakelijke markt gelden speciale verlaagd plafond prijzen en een korting bij grote afname. Vraag ons naar de mogelijkheden!

  Oppervlakte

  prijzen

  onder 10m2

  prijs op aanvraag

  10 - 25m2

  € 75,- per m2 + € 175,- opstartkosten

  25 - 50m2

  € 65,- per m2

  50 - 100m2

  € 57,50 per m2

  Meer dan 100m2

  € 55,- per m2

  Toeslag watervaste plaat

  € 7,50 per m2

  Voor extra zaken zoals achterhout voor bv. gordijnen of plafonniere of het aanleggen van de elektra voor spots wordt de prijs na bezoek gegeven.

  Netjes gewerkt en kwaliteit geleverd!

  Door de corona moesten zowel mijn vrouw als ik zo goed als altijd thuis werken, we kwamen hierdoor direct ruimte te kort. Het plan was om de zolder op te delen in kantoor, slaap en toiletruimte. Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen en wat zijn we daar blij mee!! De vooraf besproken planning werd gehaald, er werd netjes gewerkt en het belangrijkste: er wordt kwaliteit geleverd.

  Opdrachtgever Amstelveen

  Binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd!

  Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen voor een verlaagd plafond in de woonkamer om kabels weg te werken. Dit was binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd door het team. We waren zo tevreden dat de mannen ook een plafond in de badkamer hebben gemaakt + een cine wall (voorzetwand met nissen).

  Opdrachtgever Muiden

  Strak geregeld!

  Wij zijn erg blij met de diensten die WijVerbouwenHuizen B.V. bij ons heeft geleverd. Wij zagen het als een grote klus waar veel kon misgaan. Maar zowel de voorbereiding als de uitvoering was strak geregeld door het team zodat wij stressloos een gaaf huis hebben gekregen. Mannen bedankt voor het werk!

  Opdrachtgever Eindhoven

  Betrouwbare partij

  Betrouwbare partij, levert goed werk. Bij ons in 3 dagen verlaagd plafond gemaakt inclusief electra voor spotjes.

  Opdrachtgever Arnhem

  Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

  Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor het verlagen en en stucen van mijn plafond. Later kwam ik erachter dat eigenlijk mijn trapkast ook gestuct moest worden. Dit was in overleg ook geen enkel probleem. Bedrijf komt duidelijk afspraken na. Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

  Opdrachtgever Zevenaar

  ENTHOUSIAST GEWORDEN?

  Overweeg je een verlaagd plafond? Wil je meer informatie of persoonlijk advies op maat? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze adviseur. Hierin zetten we alle wensen op papier en geven een demonstratie van onze producten.