Een verlaagd plafond op kantoor, in een winkelpand of bedrijfshal?

Wij bedienen ook de zakelijke markt: een verlaagd plafond op kantoor, in een winkelpand of in een bedrijfshal bijvoorbeeld. Voor zakelijke klanten hanteren wij speciale tarieven en we kunnen, aanvullend op de offerte, een lichtplan op maat maken. Hiermee is het complete bedrijfspand voorzien van functionele verlichting en de juiste ‘hotspots!’ Plan een afspraak in met onze expert om samen in kaart te brengen wat voor jou het best werkt op kantoor.

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 055-737 0126

Van winkelpand tot complete bedrijfshal

Verlaagdplafondplaatsen.nl werkt op landelijk niveau en voor klanten in uiteenlopende branches. Van kantoorpand, winkelpand en eenmanszaak tot complete bedrijfshallen. We hebben ruime ervaring in de zakelijke markt en kunnen een verlaagd plafond op kantoor, of ander bedrijfspand, tegen scherpe tarieven aanbieden. Bij een grote afname hanteren we standaard extra korting!

  • Ervaring met alle gangbare plafond systemen
  • Advies op maat
  • Verbetering akoestiek
  • Scherpe prijzen bij grotere oppervlaktes

Welke type verlaagd plafond op kantoor?

Een verlaagd plafond op kantoor kan op vele manier worden geïnstalleerd. Zo zijn er verschillende typen: een systeemplafond, een akoestisch plafond en plafonddelen voor schuine daken bijvoorbeeld. Wij helpen je niet alleen met de daadwerkelijke verbouwing, maar ook in de aanloop. Onze specialisten adviseren je graag over het type, materiaal en de afwerking van een verlaagd plafond op kantoor.

De kosten van een plafondverlaging

Wij hanteren speciale tarieven voor de zakelijke markt. De offerteprijs van een verlaagd plafond op kantoor is o.a. afhankelijk van de omvang van het pand en van de materiaalkeuze. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies op maat! In een eerste kennismakingsgesprek zetten we jouw wensen op een rij en demonstreren we onze producten.

Netjes gewerkt en kwaliteit geleverd!

Door de corona moesten zowel mijn vrouw als ik zo goed als altijd thuis werken, we kwamen hierdoor direct ruimte te kort. Het plan was om de zolder op te delen in kantoor, slaap en toiletruimte. Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen en wat zijn we daar blij mee!! De vooraf besproken planning werd gehaald, er werd netjes gewerkt en het belangrijkste: er wordt kwaliteit geleverd.

Opdrachtgever Amstelveen

Binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen voor een verlaagd plafond in de woonkamer om kabels weg te werken. Dit was binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd door het team. We waren zo tevreden dat de mannen ook een plafond in de badkamer hebben gemaakt + een cine wall (voorzetwand met nissen).

Opdrachtgever Muiden

Strak geregeld!

Wij zijn erg blij met de diensten die WijVerbouwenHuizen B.V. bij ons heeft geleverd. Wij zagen het als een grote klus waar veel kon misgaan. Maar zowel de voorbereiding als de uitvoering was strak geregeld door het team zodat wij stressloos een gaaf huis hebben gekregen. Mannen bedankt voor het werk!

Opdrachtgever Eindhoven

Betrouwbare partij

Betrouwbare partij, levert goed werk. Bij ons in 3 dagen verlaagd plafond gemaakt inclusief electra voor spotjes.

Opdrachtgever Arnhem

Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor het verlagen en en stucen van mijn plafond. Later kwam ik erachter dat eigenlijk mijn trapkast ook gestuct moest worden. Dit was in overleg ook geen enkel probleem. Bedrijf komt duidelijk afspraken na. Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Opdrachtgever Zevenaar

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Overweeg je een verlaagd plafond? Wil je meer informatie of persoonlijk advies op maat? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze adviseur. Hierin zetten we alle wensen op papier en geven een demonstratie van onze producten.

Veelgestelde vragen