Een verlaagd plafond op zolder

In veel huizen biedt de zolder onverwachte mogelijkheden. Als extra slaapkamer, werkkamer of waskamer. Schuine plafonds maken de bovenste verdieping van je woning vaak minder praktisch. Een verlaagd plafond op zolder biedt uitkomst. Hiermee creëer je niet alleen meer ruimte, maar ook betere dakisolatie. Onze experts helpen je graag met het in kaart brengen van jouw woonwensen en de realisatie van en verlaagd plafond.

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 055-737 0126

Creer meer ruimte met goede verlichting op zolder

De zolder is vaak een onafgewerkte ruimte met moeilijke hoeken en schuine plafonds. Door het dak af te timmeren en een verlaagd plafond op zolder te realiseren, ontstaat meer ruimte en kun je een compleet nieuwe slaapkamer of een kantoor creëren. Wij kunnen bij de aanvraag van een verlaagd plafond op zolder meteen een bijpassend lichtplan voor je opstellen, waarbij we rekening houden met inbouwspots of ledstrips.

  • Creëer extra ruimte op je zolderkamer
  • Extra isolatie op de bovenste verdieping
  • Spots en speakers kunnen meteen worden ingebouwd
  • Een betere akoestiek in huis

Een verlaagd plafond op zolder met extra isolatie

In veel oude huizen is warmteverlies op de zolderverdieping substantieel. Met een plafondverlaging op zolder kun je niet alleen voor meer (praktische) ruimte zorgen, maar ook beter isoleren. In het verlaagde gedeelte kan extra isolatiemateriaal worden aangebracht. Wij kunnen je vrijblijvend adviseren over isolatie en de materiaalkeuze. Een verlaagd plafond werkt ook dempend, wat voor een betere akoestiek zorgt.

De prijs van een verlaagd plafond op zolder

Overweeg je een verlaagd plafond op zolder? De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Van de omvang van de zolder bijvoorbeeld en van je keuze voor de afwerkingen en sierlijsten. Met onderstaande rekentool kun je een voorlopige prijs berekenen. Neem contact op met onze experts voor meer informatie. We helpen je graag in de aanloop naar… en bij de realisatie van jouw plafondverlaging.

Netjes gewerkt en kwaliteit geleverd!

Door de corona moesten zowel mijn vrouw als ik zo goed als altijd thuis werken, we kwamen hierdoor direct ruimte te kort. Het plan was om de zolder op te delen in kantoor, slaap en toiletruimte. Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen en wat zijn we daar blij mee!! De vooraf besproken planning werd gehaald, er werd netjes gewerkt en het belangrijkste: er wordt kwaliteit geleverd.

Opdrachtgever Amstelveen

Binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen voor een verlaagd plafond in de woonkamer om kabels weg te werken. Dit was binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd door het team. We waren zo tevreden dat de mannen ook een plafond in de badkamer hebben gemaakt + een cine wall (voorzetwand met nissen).

Opdrachtgever Muiden

Strak geregeld!

Wij zijn erg blij met de diensten die WijVerbouwenHuizen B.V. bij ons heeft geleverd. Wij zagen het als een grote klus waar veel kon misgaan. Maar zowel de voorbereiding als de uitvoering was strak geregeld door het team zodat wij stressloos een gaaf huis hebben gekregen. Mannen bedankt voor het werk!

Opdrachtgever Eindhoven

Betrouwbare partij

Betrouwbare partij, levert goed werk. Bij ons in 3 dagen verlaagd plafond gemaakt inclusief electra voor spotjes.

Opdrachtgever Arnhem

Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor het verlagen en en stucen van mijn plafond. Later kwam ik erachter dat eigenlijk mijn trapkast ook gestuct moest worden. Dit was in overleg ook geen enkel probleem. Bedrijf komt duidelijk afspraken na. Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Opdrachtgever Zevenaar

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Overweeg je een verlaagd plafond? Wil je meer informatie of persoonlijk advies op maat? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze adviseur. Hierin zetten we alle wensen op papier en geven een demonstratie van onze producten.

Veelgestelde vragen