Een verlaagd plafond in de badkamer

Zit je middenin een badkamerrenovatie of overweeg je een verbouwing? Laat dan ook het plafond onder handen nemen! Die moet niet alleen mooi zijn, maar ook vochtbestendig en onderhoudsvrij. Met een verlaagd plafond in de badkamer kan extra isolatie worden aangebracht, of een ventilatiesysteem. En met ingebouwde ledspotjes zorg je voor de beste verlichting boven de badkamerspiegel. Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor een plafondrenovatie en bijbehorend lichtplan!

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 055-737 0126

Een spot-on plafond!

Niet alleen vocht en onderhoud zijn aandachtspunten bij een badkamerverbouwing, ook goede verlichting is belangrijk. In een verlaagd plafond in de badkamer kunnen inbouwspots of ledstrips worden geplaatst. Wij bieden de mogelijkheid om bij je aanvraag voor een plafondverlaging, direct een passend lichtplan op maat maken. Hierbij houden we rekening met functioneel licht en sfeerverlichting in de badkamer.

  • Vochtbestendig en onderhoudsvrij
  • Beter isoleren
  • De mogelijkheid om verlichting in te bouwen
  • De mogelijkheid om een ventilatiesysteem in te bouwen

Een verlaagd plafond in de badkamer

De badkamer is de drukst bezochte kamer in het huis en bovendien erg vochtig. Goede ventilatie en hoogstaande afwerking is een must voor een toekomstbestendige badkamer. In een verlaagd plafond kan de ventilatie worden ingebouwd, spots worden gemonteerd voor een goede lichtverdeling en leidingen worden weggewerkt. Wij werken in badkamers met duurzame materialen die jarenlang bestand zijn tegen vocht. Het is verstandig om alle bovenstaande keuzes meteen mee te nemen in het gesprek voor een goed plan. Onze expert kunnen je adviseren over de beste systeem- en materiaalkeuze in jouw badkamer.

Wat kost een verlaagd plafond in de badkamer?

Naast een keer douchen bij de buren, is de prijs van een verlaagd plafond in de badkamer afhankelijk van je persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo zijn er verschillende mogelijkheden in de afwerking en wat betreft de verlichting. Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag aan de juiste informatie!

Netjes gewerkt en kwaliteit geleverd!

Door de corona moesten zowel mijn vrouw als ik zo goed als altijd thuis werken, we kwamen hierdoor direct ruimte te kort. Het plan was om de zolder op te delen in kantoor, slaap en toiletruimte. Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen en wat zijn we daar blij mee!! De vooraf besproken planning werd gehaald, er werd netjes gewerkt en het belangrijkste: er wordt kwaliteit geleverd.

Opdrachtgever Amstelveen

Binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen voor een verlaagd plafond in de woonkamer om kabels weg te werken. Dit was binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd door het team. We waren zo tevreden dat de mannen ook een plafond in de badkamer hebben gemaakt + een cine wall (voorzetwand met nissen).

Opdrachtgever Muiden

Strak geregeld!

Wij zijn erg blij met de diensten die WijVerbouwenHuizen B.V. bij ons heeft geleverd. Wij zagen het als een grote klus waar veel kon misgaan. Maar zowel de voorbereiding als de uitvoering was strak geregeld door het team zodat wij stressloos een gaaf huis hebben gekregen. Mannen bedankt voor het werk!

Opdrachtgever Eindhoven

Betrouwbare partij

Betrouwbare partij, levert goed werk. Bij ons in 3 dagen verlaagd plafond gemaakt inclusief electra voor spotjes.

Opdrachtgever Arnhem

Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor het verlagen en en stucen van mijn plafond. Later kwam ik erachter dat eigenlijk mijn trapkast ook gestuct moest worden. Dit was in overleg ook geen enkel probleem. Bedrijf komt duidelijk afspraken na. Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Opdrachtgever Zevenaar

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Overweeg je een verlaagd plafond? Wil je meer informatie of persoonlijk advies op maat? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze adviseur. Hierin zetten we alle wensen op papier en geven een demonstratie van onze producten.

Veelgestelde vragen