NIEUWBOUW

Nieuwbouwwoningen hebben het grote voordeel dat je alles nog naar eigen wens kunt laten afbouwen. Een verlaagd plafond bij nieuwbouw is een veelgehoorde vraag. Dit biedt niet alleen praktische voordelen zoals verlichting en speakers in te bouwen of om een ventilatiesysteem te installeren. Een verlaagd plafond geeft ook extra dimensie aan je woning. In de woonkamer, keuken, badkamer, op zolder of op kantoor. We helpen je graag met persoonlijk advies en een lichtplan op maat.

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 055-737 0126

EEN LICHTPLAN VOOR JE NIEUWBOUWWONING

De vele opties in kleur en afwerking, maken het mogelijk om een verlaagd plafond bij nieuwbouw helemaal af te stemmen op jouw wensen en voorkeuren. We kunnen bij de aanvraag meteen een lichtplan op maat maken, waarbij rekening wordt gehouden met functioneel licht en sfeerlicht. Een plafondverlaging leent zich perfect voor inbouwspots en ledstrips. Een eyecatcher, waarmee je nieuwbouwwoning echt charme krijgt!

  • Strak afgewerkt plafond
  • Voorkomt scheurvorming
  • Veel mogelijkheden voor persoonlijke invulling van de verlichting
  • Wegwerken leidingen/bedrading

Praktisch en stijlvol met een verlaagd plafond in je nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwwoning is een wit “canvas” die je kan ontwerpen en inrichten naar eigen wensen, een mooi plafond brengt meer sfeer, goede verlichting en een eigen draai aan jouw woning. Naast het uiterlijk brengt het ook praktische voordelen met zich mee zoals het wegwerken van kabels, inbouwen van speakers of verleggen van ventilatie.

De prijs van een verlaagd plafond bij nieuwbouw

De kosten van een verlaagd plafond bij nieuwbouw zijn afhankelijk van verschillende factoren. Het woningtype bijvoorbeeld, de afmetingen en je persoonlijke voorkeuren in kleur en afwerking. Vraag een prijs indicatie en wil je meer weten, of liever persoonlijk advies? Maak een afspraak met onze adviseur. In het eerste kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en geven we een demonstratie van onze producten.

Netjes gewerkt en kwaliteit geleverd!

Door de corona moesten zowel mijn vrouw als ik zo goed als altijd thuis werken, we kwamen hierdoor direct ruimte te kort. Het plan was om de zolder op te delen in kantoor, slaap en toiletruimte. Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen en wat zijn we daar blij mee!! De vooraf besproken planning werd gehaald, er werd netjes gewerkt en het belangrijkste: er wordt kwaliteit geleverd.

Opdrachtgever Amstelveen

Binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen voor een verlaagd plafond in de woonkamer om kabels weg te werken. Dit was binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd door het team. We waren zo tevreden dat de mannen ook een plafond in de badkamer hebben gemaakt + een cine wall (voorzetwand met nissen).

Opdrachtgever Muiden

Strak geregeld!

Wij zijn erg blij met de diensten die WijVerbouwenHuizen B.V. bij ons heeft geleverd. Wij zagen het als een grote klus waar veel kon misgaan. Maar zowel de voorbereiding als de uitvoering was strak geregeld door het team zodat wij stressloos een gaaf huis hebben gekregen. Mannen bedankt voor het werk!

Opdrachtgever Eindhoven

Betrouwbare partij

Betrouwbare partij, levert goed werk. Bij ons in 3 dagen verlaagd plafond gemaakt inclusief electra voor spotjes.

Opdrachtgever Arnhem

Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor het verlagen en en stucen van mijn plafond. Later kwam ik erachter dat eigenlijk mijn trapkast ook gestuct moest worden. Dit was in overleg ook geen enkel probleem. Bedrijf komt duidelijk afspraken na. Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Opdrachtgever Zevenaar

Enthousiast geworden?

Overweeg je een verlaagd plafond? Wil je meer informatie of persoonlijk advies op maat? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze adviseur. Hierin zetten we alle wensen op papier en geven een demonstratie van onze producten.

Veelgestelde vragen