Een verlaagd plafond in de keuken

De keuken is het kloppend hart van je huis en wordt steeds vaker bij de woonkamer betrokken. Een multifunctionele ruimte om in te koken, eten, te wonen en te werken. Een verlaagd plafond in de keuken is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Een afzuiginstallatie kan goed worden weggewerkt in een plafondverlaging en met inbouwspotjes zorg je voor functioneel licht boven het aanrecht. Laat je adviseren door onze adviseurs voor een persoonlijk plan, waarin we jouw wensen uitwerken.

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 055-737 0126

Verbouwen en verlichten in één offerte

Goed licht boven het aanrecht is belangrijk, terwijl je boven de eettafel juist liever sfeerverlichting wilt. Een verlaagd plafond in de keuken geeft je de mogelijkheid om dit precies af te stemmen. Wij kunnen bij de aanvraag meteen een lichtplan op maat maken, waarin we de persoonlijke woonwensen uitwerken. Zo kies je bijvoorbeeld uit inbouwspotjes en ledstrips en zijn er ook diverse mogelijkheden in afwerkingen.

  • Perfect licht boven het aanrecht en kookeiland
  • De mogelijkheid om de afzuiginstallatie weg te werken
  • Spots en/of speakers inbouwen
  • Makkelijk schoon te maken

Een verlaagd plafond in de keuken met afzuiging

Wij kunnen de afzuiginstallatie ook wegwerken in een verlaagd plafond in de keuken. Een verlichte koof boven het kookeiland kan ook, met led strips of met spotjes. We zorgen voor een hygiënische afwerking en een prachtig eindresultaat, dat makkelijk schoon te houden is en jaren meegaat.

De prijs van een verlaagd plafond in de keuken

De prijs van een verlaagd plafond in de keuken, hangt af van je persoonlijke wensen en voorkeuren en ook van de afmetingen van de keuken. Met onderstaande rekentool kun je aan de hand van deze specificaties een prijsindicatie maken. Liever eerst meer informatie over het verlagen van je plafond? Of heb je een specifieke vraag? Onze adviseurs helpen je graag verder! Tijdens het kennismakingsgesprek, kunnen we je ook adviseren over de verlichting en een demonstratie geven.

Netjes gewerkt en kwaliteit geleverd!

Door de corona moesten zowel mijn vrouw als ik zo goed als altijd thuis werken, we kwamen hierdoor direct ruimte te kort. Het plan was om de zolder op te delen in kantoor, slaap en toiletruimte. Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen en wat zijn we daar blij mee!! De vooraf besproken planning werd gehaald, er werd netjes gewerkt en het belangrijkste: er wordt kwaliteit geleverd.

Opdrachtgever Amstelveen

Binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Via internet kwamen wij terecht bij WijVerbouwenHuizen voor een verlaagd plafond in de woonkamer om kabels weg te werken. Dit was binnen 3 dagen naar volle tevredenheid uitgevoerd door het team. We waren zo tevreden dat de mannen ook een plafond in de badkamer hebben gemaakt + een cine wall (voorzetwand met nissen).

Opdrachtgever Muiden

Strak geregeld!

Wij zijn erg blij met de diensten die WijVerbouwenHuizen B.V. bij ons heeft geleverd. Wij zagen het als een grote klus waar veel kon misgaan. Maar zowel de voorbereiding als de uitvoering was strak geregeld door het team zodat wij stressloos een gaaf huis hebben gekregen. Mannen bedankt voor het werk!

Opdrachtgever Eindhoven

Betrouwbare partij

Betrouwbare partij, levert goed werk. Bij ons in 3 dagen verlaagd plafond gemaakt inclusief electra voor spotjes.

Opdrachtgever Arnhem

Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor het verlagen en en stucen van mijn plafond. Later kwam ik erachter dat eigenlijk mijn trapkast ook gestuct moest worden. Dit was in overleg ook geen enkel probleem. Bedrijf komt duidelijk afspraken na. Ik kan alleen maar 5 sterren geven.

Opdrachtgever Zevenaar

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Overweeg je een verlaagd plafond? Wil je meer informatie of persoonlijk advies op maat? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze adviseur. Hierin zetten we alle wensen op papier en geven een demonstratie van onze producten.

Veelgestelde vragen