Complete afbouw nieuwbouw woning

Professionele vakmensen
Scherpe prijzen
Ontzettend snelle service
Bel direct op 055-737 0126

CINEWAL + KOOF MET LED VERLICHTING
+ ZOLDER OPDELEN IN 3 KAMERS

In deze nieuwbouwwoning hebben wij een groot deel van de afbouw op ons genomen. De klant wilde graag één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en een partij die ze afspraken nakomt. Nou, dat hebben we gedaan! Binnen 3 weken hebben wij dit project gerealiseerd en afgerond met een dik tevreden opdrachtgever. Zie onderstaand de foto’s van dit project.

spotjesplafond keuken
cinewall nieuwbouw
cinewall woonkamer

KENMERKEN:

Een cinewall afgestemd op de maten van de woonkamer en de televisie. In de cinewall is alle elektra + coax + data benodigd voor de televisie verwerkt zodat er geen kabels te zien zijn. Een cinewall is maatwerk en wij helpen u graag bij de materiaal/ontwerp van een passende cinewall. Daarnaast hebben wij een koof met LED verlichting boven een kookeiland gemaakt. Dit geeft niet alleen een "luxe" uitstraling maar helpt ook bij een goede verlichting in de keuken.  

  • Eén partij voor de complete afbouw
  • Drie nieuwe kamers op zolder
  • Ontwerp op maat

ENTHOUSIAST GEWORDEN ?

Overweeg je een verlaagd plafond? Wil je meer informatie of persoonlijk advies op maat? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze adviseur. Hierin zetten we alle wensen op papier en geven een demonstratie van onze producten.